Geld verdienen met oud ijzer

schroot
juli 6, 2021

Ben je op zoek naar manieren om wat extra geld te verdienen? Kijk dan of je oud ijzer in of rondom huis hebt liggen en verkoop dat aan een opkoper. Als je oud ijzer en metalen verkoopt, kan dit een aardig bedrag opleveren. Oud ijzer en oude metalen zijn namelijk geld waard. Hier lees je hoe je geld verdient met jouw nieuwe oud ijzer handel.

Oud ijzer wegbrengen of laten ophalen?

Het is dus een goed idee om oud ijzer te verzamelen. Duik eens de zolder op of de schuur in of vraag de buren of zij nog wat rotzooi kwijt willen. Zo hebben zij een lekker opgeruimd huis en levert het jou een leuk bedrag op. Wil je met het oude ijzer geld verdienen? Rij dan naar een oud ijzerhandel om de oude metalen weg te brengen. Is er teveel oud ijzer om zelf te vervoeren? Een opkoper kan vaak al het oud ijzer ophalen.

Waar kun je oud ijzer verkopen?

Er zijn diverse bedrijven die oud ijzer opkopen en vervolgens recyclen. Metaalbedrijven, recyclingbedrijven en autosloperijen. Zij nemen het oude ijzer graag van je in. Google maar eens op oud ijzer ophalen, dan zie je aardig wat oud ijzerhandelaren in jouw buurt naar voren komen. Deze bedrijven bieden vaak ook nog andere diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan een containerservice, autosloperij of asbestverwerking.

Wat levert oud ijzer op?

Oud ijzerprijzen worden ook wel schrootprijzen genoemd. Wat de prijs voor oud ijzer is, is afhankelijk van het soort ijzer. De prijzen varieren ook per bedrijf. Het is dus verstandig om te kijken bij welk bedrijf je de hoogste prijs voor het oud ijzer kunt krijgen. Wij wensen je in ieder geval veel succes met het verkopen van je oud ijzer en oude metalen. Hopelijk kun je hier wat extra’s mee verdienen.

 

 

 

Nieuwe berichten

Hoe werkt wegtransport?

Hoe werkt wegtransport?

Transport over de weg 1 van de oudste methode voor het vervoeren van o.a. goederen. Echter komt er heel wat bij kijken, te denken aan de verzekeringen. Dat niet alleen. We bespreken ook of het daadwerkelijk efficiënt is en hoe het gehele proces in elkaar steekt. Ben...

Lees meer
3 redenen om nog dit jaar je rijbewijs te halen

3 redenen om nog dit jaar je rijbewijs te halen

Het is erg handig om een rijbewijs te hebben. Zo ben je niet meer afhankelijk van anderen en kun je dus gaan en staan waar je wilt. Hierdoor ervaar je een groot gevoel van vrijheid. Hoewel dit erg prettig is, zijn er meer persoonlijke en zakelijke redenen om rijlessen...

Lees meer