Stickers voor etalage gebruiken

september 21, 2022

Hoe maak je tegenwoordig het best reclame vanuit een winkel? Er zijn een tal van mogelijkheden, maar werken ze allemaal even goed? Dat is een vraag die je zelf moet nagaan en uitproberen.

Verschillende soorten reclame

Om reclame te maken voor een product online of een product in de winkel zijn er verschillende mogelijkheden om dat goed aan te pakken. Er zijn vormen van grote reclame en wat kleinere reclame. Reclame die je doorhebt, maar ook reclame die je niet doorhebt. Sommige bedrijven doen dit heel goed. Een link naar hun website ergens plaatsen, waar hun doelgroep kijkt, en zo kijkers krijgen. 

Grote reclame zijn billboards, reclame op tv, spotjes, tijdschriften en noem maar op. Reclame voor producten in een winkel en webshop worden vaak online gepromoot. Youtubers maken tegenwoordig ook groot deel uit van de reclamewereld. In hun video’s maken zij dan reclame voor het product dat zij in de samenwerking besproken hebben. Dit is natuurlijk een best goede manier, als je je als bedrijf richt op een bepaalde doelgroep. 

Billboards zijn grote schermen die vaak langs de snelwegen worden geplaatst. 

Misschien wel de meest effectieve reclame is: ‘mond op mondreclame.’ Dit komt, omdat mensen vaak luisteren naar de meningen en ervaringen van andere mensen. Mensen denken van niet, maar onopgemerkt is dit écht zo. Wanneer iemand een positieve ervaring hoort van een vriend, vriendin of familielid, dan worden ze nieuwsgierig. Zo gaan ze kijken naar het betreffende product en zich er meer in verdiepen dan dat ze normaal zouden doen.

Sticker reclame

Sticker reclame is een iets kleinere soort reclame die gebruikt wordt. Denk aan de stickers op je brievenbus. Je zou het niet snel reclame noemen, maar dat is het wel. Die folders die je niet in je brievenbus wil, willen anderen misschien ook wel niet. Als zij die sticker op uw brievenbus zien en zien dat het werkt. Spoort dat hun aan om die sticker ook aan te schaffen. 

Sticker reclame is natuurlijk in nog meer opzichten mogelijk. Stickers ophangen in de etalage om nog meer aandacht te trekken. Een etalage op zich is natuurlijk al reclame. Je maakt daar reclame voor de producten die in je etalage staan en dus eigenlijk voor je winkel. Je probeert mensen te lokken met de nieuwe trends of spullen die in je etalage staan.

Raamstickers zijn bedoeld nóg meer aandacht te trekken van de langslopende mensen, eventuele klanten. Met raamstickers heb je de mogelijkheid om het te personaliseren naar je wens. De breedte en lengte, de bedrukking, het materiaal en de kleuren. Alles kun je zelf beslissen. Maak de stickers in de tinten van jouw huiskleur. De kleuren van jouw winkel. Maak de stickers vooral niet onopvallend. 

De beste manier

Raamstickers zijn dus eigenlijk de nieuwe manier voor extra reclame in de etalage. De stickers maken de etalage fleuriger en aantrekkelijker voor mensen. Jouw doel is mensen trekken naar je winkel om zaken te doen. Dus twijfel niet en maak je etalage aantrekkelijker doormiddel van de raamstickers!

Nieuwe berichten

Ik wil mijn restpartij verkopen

Ik wil mijn restpartij verkopen

Zit jij nou met een grote restpartij waar je gewoon niet vanaf komt en die gewoon te veel ruimte inneemt in je magazijn en wil jij die restpartij graag verkopen? Dan maak je plaats voor nieuwe dingen in het magazijn en verdien je er ook nog een beetje geld mee. Vaak...

Lees meer
3 unieke elektrische voertuigen

3 unieke elektrische voertuigen

Steeds vaker stappen we over op elektrische producten. Van elektrische tandenborstel tot elektrische auto's. Elektrische producten dragen bij aan het gebruiksgemak en zijn in veel gevallen beter voor het milieu. Zo stappen veel leaserijders, aangemoedigd door de...

Lees meer
Interim medewerker nodig?

Interim medewerker nodig?

Het aantal bedrijven dat de laatste jaren met een interim medewerker werkt, is alleen maar meer gegroeid. Er zijn ook zeker voordelen te benoemen voor een interim werkgever, als voor een interim medewerker. Maar wat houdt het in wanneer je op interim basis werkt? En...

Lees meer
Is jouw Vespa winterklaar?

Is jouw Vespa winterklaar?

Wanneer koning winter zijn entree in Nederland doet, is dat voor veel scooterrijders het moment om hun Vespa winterklaar te maken, waardoor je koude wind, ijzel, sneeuw en alles kunt trotseren. Want zulke weersomstandigheden kunnen wel gevolgen gaan hebben voor jouw...

Lees meer
Bier brouwen is super populair tegenwoordig!

Bier brouwen is super populair tegenwoordig!

De kans dat jij wel eens hebt nagedacht over het zelf kunnen brouwen van bier is waarschijnlijk ontzettend groot. Waar dit voor veel mensen een onmogelijke opgave lijkt, is dit anno nu absoluut niet meer het geval. Het is namelijk een stuk gemakkelijker geworden dan...

Lees meer